Mleko w proszku – (Mleko i jego pochodne)

  • Pełne mleko w proszku
  • Odtłuszczone mleko w proszku (Low, Medium & High Heat)
  • Maślanka w proszku
  • Koncentrat białek mlecznych MPC

Serwatka w proszku – (Serwatka i jej pochodne)

  • Serwatka słodka w proszku
  • Serwatka w proszku demineralizowana
  • Serwatka w proszku neutralizowana
  • Permeat serwatki w proszku standard & demineralizowany
  • Koncentrat białek serwatkowych WPC 80 standard & instant, WPC 35
  • Izolat białek serwatkowych WPI90,
  • Hydrolizat białek serwatkowych WPH
  • Laktoza w proszku

Proszki mleczne – (Specjalne mleczne mieszanki w proszku do zastosowania w przemyśle piekarniczym, cukierniczym, spożywczym)

  • Zamienniki mleka pełnego w proszku
  • Zamienniki mleka odtłuszczonego w proszku
  • Preparaty pełne z tłuszczem roślinnym
  • Specjalne mieszanki tworzone zgodnie z recepturą klienta

Tłuszcze roślinne

Glukoza

Produkty płynne

  • mleko zagęszczone słodzone
  • śmietanka UHT 30%
  • mleko 2%